boka

steg 1 av 3

Medlemsbokning Gotlandring motorsportclub

Här kan ni som är medlemmar i Gotland ring motorsportsklubb boka ert och familjens boende till ett rabbaterat pris hos oss på Lärbro vandrarhem och Action club. Förutom prisvärt boende hittar ni här många roliga aktiviteter Så har ni med er sällskap som inte ska köra så kan de nog roa sig ordentligt ändå. Mer om Action club Här..
Välkomna!


Lärbro ligger 12 km från Gotland ring. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till mataffär och det finns även två restauranger i närheten. Intill Vandrarhemmet ligger träning och actioncentret Action Club. Där kan träna på ute eller inne gymmet samt testa coola prylar Cake Mc (eldriven), Onewheel (elsnowboard med ett gogcarthjul), Eskate eller Hänga med till stranden och köra lite jeatboard. Se mer under fliken gymmet. För er som vill passa på att se er omkring på vackra Gotland så ligger Lärbro bra till med närhet till det mesta av öns bästa. Även Dyk och sport Gotland huserar hos oss. mer om vandrahemmet hittar ni Här..

Boknings vilkor

Från bokninstillfället har ni fem dagar på er att avboka kostandsfritt. Efter 5 dar ska första betalningen in den är på max 1000:-. Ni kan avboka/omboka oavsett anledning fram till 5 dar innan ankomst, då till en kostnad av endast 250:-. Om ni avbokar senare än fem dar innan ankomst behöver ni betala hela bokningen. Om nya covid regler skulle slå till och begränsa resandet under denna 5 dagars period så kan ni avboka hela er vistelse tillochmed dagen innan ankomst för 250:-
I de flesta fallen så ska er vistelse vara helt betald 14 dar innan ankomst (detta för att underlätta incheckningen).

In och utcheckning
Vi försöker så långt det är möjligt att köra inchekningen digitalt mer info om det fås vid vid bokningen. Det möjligör även att ni kan komma när ni vill (efter 15:00) så nattlig ankomst är inget problem. Vi är anträffbara via telefon dygnet runt och finns dagligen i receptionen och på området. Receptionen ligger samma lokal som gymmet.
Utcheckning väldigt enkelt, ni lämnar bara er nyckel i receptionen. Har ni hyrt lakan så ingår avresetäd så då lämnar ni dessa på rummet.

Priser

GRMSC priser med stående rabatt
flera rabatter kan förekomma det ser du först när du söker.

Enkelrum 500:-. 2-bäddsrum 650:-.
3-bäddsrum 800:-. 4-bäddsrum 950:-.
5-bäddsrum 1000:-.
Frukost vuxen 99:- barn 40:-
Sänglinne ink badlakan (per vistelse och bädd) 113:-
Avresestäd (per rum och vistelse) 117:-
Bäddat vid ankomst inklusive sänglinne, badlakan 175:- per bädd
Spjälsäng per vistelse 135:-

Hur många är ni

*Gratisbarn får ingen egen säng (välj ev barnsäng nedan)

Antal o rumstyp
Tillägg

frukostbuffe (20/6-10/8). 99:- Vuxen 63:-.Barn

Bäddat(ink linne)175:- Linne ink handduk 113:-

Avresestäd 117:-/rum Spjälsäng 135:-/vistelse